Pregled bibliografske jedinice broj: 997510
Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost
Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 2; 142-146 (domaća recenzija, pregledni rad, stručni)
CROSBI ID: 997510 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na
njegovu trajnost
(Influence of the traditional way of packing meat on
its shelf life)
Autori
Galić, Kata ; Ščetar, Mario ; Kurek, Mia
Izvornik
Meso : prvi hrvatski časopis o mesu (1332-0025) 21
(2019), 2;
142-146
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, pregledni rad, stručni
Ključne riječi
meso, pakiranje, rok trajnosti
(meat, packaging, shelf life)
Sažetak
Kako bi se odabrao optimalan ambalažni materijal bitno je poznavanje karakteristika proizvoda važnih za očuvanje kvalitete i sigurnosti te poznavanje čimbenika koji mogu utjecati na povećanje trajnosti upakiranog proizvoda.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb