Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 997510

Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost


Galić, Kata; Ščetar, Mario; Kurek, Mia
Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 2; 142-146 (domaća recenzija, pregledni rad, stručni)


CROSBI ID: 997510 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost
(Influence of the traditional way of packing meat on its shelf life)

Autori
Galić, Kata ; Ščetar, Mario ; Kurek, Mia

Izvornik
Meso : prvi hrvatski časopis o mesu (1332-0025) 21 (2019), 2; 142-146

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, pregledni rad, stručni

Ključne riječi
meso, pakiranje, rok trajnosti
(meat, packaging, shelf life)

Sažetak
Kako bi se odabrao optimalan ambalažni materijal bitno je poznavanje karakteristika proizvoda važnih za očuvanje kvalitete i sigurnosti te poznavanje čimbenika koji mogu utjecati na povećanje trajnosti upakiranog proizvoda.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Mia Kurek (autor)

Avatar Url Mario Ščetar (autor)

Avatar Url Kata Galić (autor)

Citiraj ovu publikaciju:

Galić, Kata; Ščetar, Mario; Kurek, Mia
Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 2; 142-146 (domaća recenzija, pregledni rad, stručni)
Galić, K., Ščetar, M. & Kurek, M. (2019) Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost. Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2), 142-146.
@article{article, author = {Gali\'{c}, Kata and \v{S}\v{c}etar, Mario and Kurek, Mia}, year = {2019}, pages = {142-146}, keywords = {meso, pakiranje, rok trajnosti}, journal = {Meso : prvi hrvatski \v{c}asopis o mesu}, volume = {21}, number = {2}, issn = {1332-0025}, title = {Utjecaj tradicionalnog na\v{c}ina pakiranja mesa na njegovu trajnost}, keyword = {meso, pakiranje, rok trajnosti} }
@article{article, author = {Gali\'{c}, Kata and \v{S}\v{c}etar, Mario and Kurek, Mia}, year = {2019}, pages = {142-146}, keywords = {meat, packaging, shelf life}, journal = {Meso : prvi hrvatski \v{c}asopis o mesu}, volume = {21}, number = {2}, issn = {1332-0025}, title = {Influence of the traditional way of packing meat on its shelf life}, keyword = {meat, packaging, shelf life} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font