Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 996813

Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani


Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani / Hengl, Brigita (ur.). Osijek: Hrvatska agencija za hranu, 2010 (prirucnik)


CROSBI ID: 996813 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani
(Chemical and physical hazards in food)

Urednik/ci
Hengl, Brigita

Ostali urednici
Marinculić, Albert ; Galić, Kata ; Habrun, Boris ; Delaš, Frane ; Vasić-Rački, Đurđa ; Brlek-Gorski, Diana

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, prirucnik, ostalo

Izdavač
Hrvatska agencija za hranu

Grad
Osijek

Godina
2010

Stranica
266

ISBN
978-953-55680-2-5

Ključne riječi
kemijske i fizikalne opasnosti, hrana
(chemical and physical hazards, food)

Sažetak
U priručniku su opisane najučestalije kemijske i fizikalne opasnosti koje se mogu naći u hrani i dovesti do štetnog utjecaja na zdravlje ljudi.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Brigita Hengl (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani / Hengl, Brigita (ur.). Osijek: Hrvatska agencija za hranu, 2010 (prirucnik)
Hengl, B. (ur.) (2010) Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani. Osijek, Hrvatska agencija za hranu.
@book{book, editor = {Hengl, B.}, collectioneditor = {Marinculi\'{c}, Albert and Gali\'{c}, Kata and Habrun, Boris and Dela\v{s}, Frane and Vasi\'{c}-Ra\v{c}ki, \DJur\dja and Brlek-Gorski, Diana}, year = {2010}, pages = {266}, keywords = {kemijske i fizikalne opasnosti, hrana}, isbn = {978-953-55680-2-5}, title = {Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani}, keyword = {kemijske i fizikalne opasnosti, hrana}, publisher = {Hrvatska agencija za hranu}, publisherplace = {Osijek} }
@book{book, editor = {Hengl, B.}, collectioneditor = {Marinculi\'{c}, Albert and Gali\'{c}, Kata and Habrun, Boris and Dela\v{s}, Frane and Vasi\'{c}-Ra\v{c}ki, \DJur\dja and Brlek-Gorski, Diana}, year = {2010}, pages = {266}, keywords = {chemical and physical hazards, food}, isbn = {978-953-55680-2-5}, title = {Chemical and physical hazards in food}, keyword = {chemical and physical hazards, food}, publisher = {Hrvatska agencija za hranu}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font