Pregled bibliografske jedinice broj: 996813
Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani
Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani / Hengl, Brigita (ur.). Osijek: Hrvatska agencija za hranu, 2010 (prirucnik)
CROSBI ID: 996813 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani
(Chemical and physical hazards in food)
Urednik/ci
Hengl, Brigita
Ostali urednici
Marinculić, Albert ; Galić, Kata ; Habrun, Boris ; Delaš, Frane ; Vasić-Rački, Đurđa ; Brlek-Gorski, Diana
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, prirucnik, ostalo
Izdavač
Hrvatska agencija za hranu
Grad
Osijek
Godina
2010
Stranica
266
ISBN
978-953-55680-2-5
Ključne riječi
kemijske i fizikalne opasnosti, hrana
(chemical and physical hazards, food)
Sažetak
U priručniku su opisane najučestalije kemijske i fizikalne opasnosti koje se mogu naći u hrani i dovesti do štetnog utjecaja na zdravlje ljudi.
Izvorni jezik
Hrvatski