Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 981508

Procjena mikrobiološke kvalitete "Ready-to-eat" salata


Ljevaković-Musladin, Ivana
Procjena mikrobiološke kvalitete "Ready-to-eat" salata // Vjesnik - Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko- neretvanske županije, Godina XVII. (2018), 49; 10-12 (nije recenziran, članak, ostalo)


CROSBI ID: 981508 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Procjena mikrobiološke kvalitete "Ready-to-eat" salata
(Microbiological assessment of "Ready-to-eat" salads)

Autori
Ljevaković-Musladin, Ivana

Izvornik
Vjesnik - Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko- neretvanske županije (1846-2278) Godina XVII. (2018), 49; 10-12

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, ostalo

Ključne riječi
"reday-to-eat" salate, mikrobiološka kvaliteta, sigurnost hrane
("ready-to-eat" salads, microbiological quality, food safety)

Sažetak
Članak obrađuje rezultate ispitivanja mikrobiološke kvalitete salata spremnih za jelo, uzorkovanih u ugostiteljskim objektima na području Dubrovačko-neretvanske županije u razdoblju od 2011. do 2017. godine.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Ivana Ljevaković-Musladin (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Ljevaković-Musladin, Ivana
Procjena mikrobiološke kvalitete "Ready-to-eat" salata // Vjesnik - Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko- neretvanske županije, Godina XVII. (2018), 49; 10-12 (nije recenziran, članak, ostalo)
Ljevaković-Musladin, I. (2018) Procjena mikrobiološke kvalitete "Ready-to-eat" salata. Vjesnik - Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko- neretvanske županije, Godina XVII. (49), 10-12.
@article{article, author = {Ljevakovi\'{c}-Musladin, Ivana}, year = {2018}, pages = {10-12}, keywords = {"reday-to-eat" salate, mikrobiolo\v{s}ka kvaliteta, sigurnost hrane}, journal = {Vjesnik - Zavod za javno zdravstvo Dubrova\v{c}ko- neretvanske \v{z}upanije}, volume = {Godina XVII.}, number = {49}, issn = {1846-2278}, title = {Procjena mikrobiolo\v{s}ke kvalitete "Ready-to-eat" salata}, keyword = {"reday-to-eat" salate, mikrobiolo\v{s}ka kvaliteta, sigurnost hrane} }
@article{article, author = {Ljevakovi\'{c}-Musladin, Ivana}, year = {2018}, pages = {10-12}, keywords = {"ready-to-eat" salads, microbiological quality, food safety}, journal = {Vjesnik - Zavod za javno zdravstvo Dubrova\v{c}ko- neretvanske \v{z}upanije}, volume = {Godina XVII.}, number = {49}, issn = {1846-2278}, title = {Microbiological assessment of "Ready-to-eat" salads}, keyword = {"ready-to-eat" salads, microbiological quality, food safety} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font