Pregled bibliografske jedinice broj: 981508
Procjena mikrobiološke kvalitete "Ready-to-eat" salata
Procjena mikrobiološke kvalitete "Ready-to-eat" salata // Vjesnik - Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko- neretvanske županije, Godina XVII. (2018), 49; 10-12 (nije recenziran, članak, ostalo)
CROSBI ID: 981508 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Procjena mikrobiološke kvalitete "Ready-to-eat" salata
(Microbiological assessment of "Ready-to-eat" salads)
Autori
Ljevaković-Musladin, Ivana
Izvornik
Vjesnik - Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko- neretvanske županije (1846-2278) Godina XVII.
(2018), 49;
10-12
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, ostalo
Ključne riječi
"reday-to-eat" salate, mikrobiološka kvaliteta, sigurnost hrane
("ready-to-eat" salads, microbiological quality, food safety)
Sažetak
Članak obrađuje rezultate ispitivanja mikrobiološke kvalitete salata spremnih za jelo, uzorkovanih u ugostiteljskim objektima na području Dubrovačko-neretvanske županije u razdoblju od 2011. do 2017. godine.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita