Pregled bibliografske jedinice broj: 975392
Kretanje sadržaja šećera u grožđu i alkohola u vinu na nastavnom objektu Veleučilišta u Požegi
Kretanje sadržaja šećera u grožđu i alkohola u vinu na nastavnom objektu Veleučilišta u Požegi // 3rd International Conference "Vallis Aurea": focus on regional development / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi, 2012. str. 613-617 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni)
CROSBI ID: 975392 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kretanje sadržaja šećera u grožđu i alkohola u vinu na nastavnom objektu Veleučilišta u Požegi
(Movment of sugar content in grapes nad alchohol in wine on learning facilitiy Polytechnic in Pozega)
Autori
Mesić, Josip ; Svitlica, Brankica ; Mesić, Luka ; Banožić, Nikola
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), stručni
Izvornik
3rd International Conference "Vallis Aurea": focus on regional development
/ Katalinić, Branko - Požega : Veleučilište u Požegi, 2012, 613-617
Skup
3rd International Conference "Vallis Aurea": focus on regional development
Mjesto i datum
Požega, Hrvatska, 05.10.2012
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
grožđe ; vino ; šećer ; alkohol ; Vinogorje Kutjevo
(grapes ; wine ; sugar ; alcohol ; Kutjevo Wineyard)
Sažetak
Od 2009. godine na nastvnom objektu "Klijet i spremište vina "Veleučilišta u POžegi prikupljaju se uzorci grožđa svih posađenih kultivara vinove loze. Cilj rada je prikazati odnos sadržaja šećera u grožđu i sadržaja alkohola u budućem vinu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Veleučilište u Požegi