Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 963821

Proizvodnja i kakvoća svježeg konzerviranog i smrznutog povrća


Soldo, Andrea
Proizvodnja i kakvoća svježeg konzerviranog i smrznutog povrća, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar


CROSBI ID: 963821 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Proizvodnja i kakvoća svježeg konzerviranog i smrznutog povrća
(Production and quality of fresh canned and frozen vegetables)

Autori
Soldo, Andrea

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski

Fakultet
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet

Mjesto
Mostar

Datum
25.10

Godina
2018

Stranica
29

Mentor
Pleadin, Jelka

Ključne riječi
povrće ; konzerviranje ; smrzavanje ; kakvoća
(vegetables ; canning ; freezing ; quality)

Sažetak
Povrće je dio povrtlarskog bilja koje se učestalo upotrebljava u ljudskoj prehrani. U promet može doći u neprerađenom i prerađenom stanju te u svježem, sušenom, konzerviranom i smrznutom obliku. Povrće je važan prehrambeni proizvod budući sadrži vitamine, minerale, jednostavne i složene ugljikohidrate, biljna vlakna, antioksidanse, organske kiseline i razne fitokemijske tvari. U ovom radu obraditi će se faze proizvodnje te parametri kakvoće, odnosno kemijskog sastava i senzorskih svojstava, svježeg, konzerviranog i smrznutog povrća.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Jelka Pleadin (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Soldo, Andrea
Proizvodnja i kakvoća svježeg konzerviranog i smrznutog povrća, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar
Soldo, A. (2018) 'Proizvodnja i kakvoća svježeg konzerviranog i smrznutog povrća', diplomski rad, preddiplomski, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar.
@phdthesis{phdthesis, author = {Soldo, Andrea}, year = {2018}, pages = {29}, keywords = {povr\'{c}e, konzerviranje, smrzavanje, kakvo\'{c}a}, title = {Proizvodnja i kakvo\'{c}a svje\v{z}eg konzerviranog i smrznutog povr\'{c}a}, keyword = {povr\'{c}e, konzerviranje, smrzavanje, kakvo\'{c}a}, publisherplace = {Mostar} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Soldo, Andrea}, year = {2018}, pages = {29}, keywords = {vegetables, canning, freezing, quality}, title = {Production and quality of fresh canned and frozen vegetables}, keyword = {vegetables, canning, freezing, quality}, publisherplace = {Mostar} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font