Pregled bibliografske jedinice broj: 963756
Hygienic requirements for processing of fresh fish
Hygienic requirements for processing of fresh fish // Safefood & Listera free processing
Reykjavík, Island, 2014. (pozvano predavanje, nije recenziran, ostalo, stručni)
CROSBI ID: 963756 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Hygienic requirements for processing of fresh fish
Autori
Vidaček, Sanja
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, ostalo, stručni
Izvornik
Safefood & Listera free processing
/ - , 2014
Skup
Safefood & Listera free processing
Mjesto i datum
Reykjavík, Island, 25.09.2014. - 26.09.2014
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
Hygienic design, equipment, fish processing
Sažetak
Hygiene design of the fish processing is essential in keeping the fish free from bacteria. Current status, requirements and challenges in fish processing are discussed.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija