Pregled bibliografske jedinice broj: 949049
HACCAPP – MOBILNA APLIKACJA ZA KONTROLU HIGIJENE NAMIJENJENA VODITELJU UGOSTITELJSKOG OBJEKTA
HACCAPP – MOBILNA APLIKACJA ZA KONTROLU HIGIJENE NAMIJENJENA VODITELJU UGOSTITELJSKOG OBJEKTA, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 949049 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
HACCAPP – MOBILNA APLIKACJA ZA KONTROLU HIGIJENE NAMIJENJENA VODITELJU UGOSTITELJSKOG OBJEKTA
(HACCAPP – HYGIENE CONTROL APPLICATION FOR MOBILE PHONES, INTENDED FOR MANAGER OF CATERING FACILITIES)
Autori
Babić, Ingrid
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
19.07
Godina
2018
Stranica
43
Mentor
Vidaček Filipec, Sanja
Ključne riječi
HACCP, mobilna aplikacija, ugostiteljstvo, sigurnost hrane, voditelj ugostiteljskog objekta
(HACCP, mobile application, catering, food safety, manager of catering facilities)
Sažetak
HACCP sustav obvezan je za sve sudionike u prehrambenom lancu, sukladno Zakonu o hrani, uključujući i ugostiteljske objekte. Zadatak diplomskog rada je bio osmisliti način praćenja kontrolnih točaka u ugostiteljstvu putem mobilne aplikacije. U aplikaciju su uvršteni obrasci koji se odnosne na praćenje temperature, koji se ispunjavaju svaki dan, a određeni dva puta dnevno. Navedeni obrasci su jedni od najvažnijih za osiguravanje zdravstvene ispravnosti hrane. Cilj aplikacije je bio smanjiti papirologiju, olakšati ispunjavanje zadataka zaposlenika te voditelju objekta nadzor zaposlenika. Rad se odnosi na voditelja ugostiteljskog objekta čija je obveza kontrola provedenih radnji. U radu su prikazani rezultati radne verzije aplikacije HACCapp.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Sanja Vidaček
(mentor)