Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 934526

Senzorska svojstva mlijeka i mliječnih proizvoda


Antunac, Neven; Mikulec, Nataša
Senzorska svojstva mlijeka i mliječnih proizvoda / Antunac, Neven ; Mikulec, Nataša (ur.).
Zagreb: Web stranica Agronomski fakultet, 2018


CROSBI ID: 934526 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Senzorska svojstva mlijeka i mliječnih proizvoda
(The sensory evaluation of milk and dairy products)

Autori
Antunac, Neven ; Mikulec, Nataša

Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)

Izdavač
Web stranica Agronomski fakultet

Grad
Zagreb

Godina
2018

Stranica
169

Ključne riječi
mlijeko ; fermentirana mlijeka ; maslac ; sir ; senzorsko ocjenjivanje
(milk ; fermented milk ; butter ; cheese ; sensory evaluation)

Sažetak
Priručnik je namijenjen studentima diplomskog studija Proizvodnja i prerada mlijeka, Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Priručnik je podijeljen u 12 poglavlja: 1)Povijest senzorskih ocjenjivanja, 2) Fiziologija senzorskih osjetila, 3) Uzorkovanje i priprema uzoraka za senzorsku analizu, 4) Senzorsko ocjenjivanje mlijeka, 5) Senzorsko ocjenjivanje fermentiranih mlijeka i vrhnja, 6) Senzorsko ocjenjivanje maslaca i mlaćenice, 7) Senzorsko ocjenjivanje dehidriranih mliječnih proizvoda, 8) Senzorsko ocjenjivanje sireva i sirutke, 9) Literatura, 10) Popis slika i tablica, 11) Kazalo pojmova, 12) O autorima.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Nataša Mikulec (autor)

Avatar Url Neven Antunac (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Antunac, Neven; Mikulec, Nataša
Senzorska svojstva mlijeka i mliječnih proizvoda / Antunac, Neven ; Mikulec, Nataša (ur.).
Zagreb: Web stranica Agronomski fakultet, 2018
Antunac, N. & Mikulec, N. (ur.) (2018) Senzorska svojstva mlijeka i mliječnih proizvoda. Zagreb. Web stranica Agronomski fakultet.
@unknown{unknown, author = {Antunac, Neven and Mikulec, Nata\v{s}a}, year = {2018}, pages = {169}, keywords = {mlijeko, fermentirana mlijeka, maslac, sir, senzorsko ocjenjivanje}, title = {Senzorska svojstva mlijeka i mlije\v{c}nih proizvoda}, keyword = {mlijeko, fermentirana mlijeka, maslac, sir, senzorsko ocjenjivanje}, publisher = {Web stranica Agronomski fakultet}, publisherplace = {Zagreb} }
@unknown{unknown, author = {Antunac, Neven and Mikulec, Nata\v{s}a}, year = {2018}, pages = {169}, keywords = {milk, fermented milk, butter, cheese, sensory evaluation}, title = {The sensory evaluation of milk and dairy products}, keyword = {milk, fermented milk, butter, cheese, sensory evaluation}, publisher = {Web stranica Agronomski fakultet}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font