Pregled bibliografske jedinice broj: 90782
Komparacija indentifikacija aroma
Komparacija indentifikacija aroma, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
CROSBI ID: 90782 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Komparacija indentifikacija aroma
(Comparation of flavour identification)
Autori
Prelević, Jasminka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki
Mjesto
Zagreb
Datum
08.05
Godina
2002
Stranica
68
Mentor
Lalić, Ljerka Marija
Ključne riječi
aroma; plinska kromatografija; senzorska analiza
(flavour; gas chromatography; sensory analysis)
Sažetak
Određivane su razlike praškastih , prirodnih aroma dvaju različitih proizvođača . Provedena je identifikacija aroma metodom mjerenja refleksije u blisko- infracrvenom spektru , plinskom kromatografijom te senzorskom analizom .
Izvorni jezik
Hrvatski