Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 90782

Komparacija indentifikacija aroma


Prelević, Jasminka
Komparacija indentifikacija aroma, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb


CROSBI ID: 90782 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Komparacija indentifikacija aroma
(Comparation of flavour identification)

Autori
Prelević, Jasminka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki

Mjesto
Zagreb

Datum
08.05

Godina
2002

Stranica
68

Mentor
Lalić, Ljerka Marija

Ključne riječi
aroma; plinska kromatografija; senzorska analiza
(flavour; gas chromatography; sensory analysis)

Sažetak
Određivane su razlike praškastih , prirodnih aroma dvaju različitih proizvođača . Provedena je identifikacija aroma metodom mjerenja refleksije u blisko- infracrvenom spektru , plinskom kromatografijom te senzorskom analizom .

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Prelević, Jasminka
Komparacija indentifikacija aroma, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
Prelević, J. (2002) 'Komparacija indentifikacija aroma', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Prelevi\'{c}, Jasminka}, year = {2002}, pages = {68}, keywords = {aroma, plinska kromatografija, senzorska analiza}, title = {Komparacija indentifikacija aroma}, keyword = {aroma, plinska kromatografija, senzorska analiza}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Prelevi\'{c}, Jasminka}, year = {2002}, pages = {68}, keywords = {flavour, gas chromatography, sensory analysis}, title = {Comparation of flavour identification}, keyword = {flavour, gas chromatography, sensory analysis}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font