Pregled bibliografske jedinice broj: 90771
Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja
Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
CROSBI ID: 90771 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja
(The Influence of Almond adding on Viscosity and Electro Conductivity of Honey during storage)
Autori
Fusak, Sandra
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki
Mjesto
Zagreb
Datum
08.05
Godina
2002
Stranica
52
Mentor
Lalić, Ljerka Marija
Ključne riječi
med; badem; elektroprovodljivost; čuvanje
(honey; almond; electro cobductivity; during storage)
Sažetak
Ispitani su uzorci meda i uzorci meda sa dodatkom badema određivanjem viskoznih i elektrokemijskih vrijednosti ovisno o temperaturi čuvanja i mjerenja . Uzorci su čuvani na temperaturi + 10 °C dvijesto deset dana .
Izvorni jezik
Hrvatski