Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 90771

Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja


Fusak, Sandra
Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb


CROSBI ID: 90771 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja
(The Influence of Almond adding on Viscosity and Electro Conductivity of Honey during storage)

Autori
Fusak, Sandra

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki

Mjesto
Zagreb

Datum
08.05

Godina
2002

Stranica
52

Mentor
Lalić, Ljerka Marija

Ključne riječi
med; badem; elektroprovodljivost; čuvanje
(honey; almond; electro cobductivity; during storage)

Sažetak
Ispitani su uzorci meda i uzorci meda sa dodatkom badema određivanjem viskoznih i elektrokemijskih vrijednosti ovisno o temperaturi čuvanja i mjerenja . Uzorci su čuvani na temperaturi + 10 °C dvijesto deset dana .

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Fusak, Sandra
Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
Fusak, S. (2002) 'Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Fusak, Sandra}, year = {2002}, pages = {52}, keywords = {med, badem, elektroprovodljivost, \v{c}uvanje}, title = {Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom \v{c}uvanja}, keyword = {med, badem, elektroprovodljivost, \v{c}uvanje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Fusak, Sandra}, year = {2002}, pages = {52}, keywords = {honey, almond, electro cobductivity, during storage}, title = {The Influence of Almond adding on Viscosity and Electro Conductivity of Honey during storage}, keyword = {honey, almond, electro cobductivity, during storage}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font