Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 90747

Utjecaj aditiva na reološka i pecivna svojstva tijesta za dobivanje kruha


Urbančić, Nataša
Utjecaj aditiva na reološka i pecivna svojstva tijesta za dobivanje kruha, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 90747 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj aditiva na reološka i pecivna svojstva tijesta za dobivanje kruha
(Influence of additives on rheological and baking properties of dough for bread making)

Autori
Urbančić, Nataša

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
27.02

Godina
2002

Stranica
60

Mentor
Lalić, Ljerka Marija

Ključne riječi
tijesto; kruh; aditiv; poboljšivači; reologija
(dough; bread; additives; improvers; rheology)

Sažetak
Nastojalo se ustanoviti koji aditiv ima najpovoljniji utjecaj na reološka svojstva brašna i tijesta , te pecivne i senzorske karakteristike kruha. Provedena je usporedba rezultata statističkom obradom mjernih vrijednosti , a izračunat je i koeficijent korelacije .

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Urbančić, Nataša
Utjecaj aditiva na reološka i pecivna svojstva tijesta za dobivanje kruha, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Urbančić, N. (2002) 'Utjecaj aditiva na reološka i pecivna svojstva tijesta za dobivanje kruha', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Urban\v{c}i\'{c}, Nata\v{s}a}, year = {2002}, pages = {60}, keywords = {tijesto, kruh, aditiv, pobolj\v{s}iva\v{c}i, reologija}, title = {Utjecaj aditiva na reolo\v{s}ka i pecivna svojstva tijesta za dobivanje kruha}, keyword = {tijesto, kruh, aditiv, pobolj\v{s}iva\v{c}i, reologija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Urban\v{c}i\'{c}, Nata\v{s}a}, year = {2002}, pages = {60}, keywords = {dough, bread, additives, improvers, rheology}, title = {Influence of additives on rheological and baking properties of dough for bread making}, keyword = {dough, bread, additives, improvers, rheology}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font