Pregled bibliografske jedinice broj: 90732
Statistička obrada mjerenih fizikalno-kemijskih parametara tijekom čuvanja kiselih papri
Statistička obrada mjerenih fizikalno-kemijskih parametara tijekom čuvanja kiselih papri, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 90732 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Statistička obrada mjerenih fizikalno-kemijskih parametara tijekom čuvanja kiselih papri
(Statistical anallyses of measured physical and chemical parameters during storage of sour peppers)
Autori
Sivec, Sandra
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
24.01
Godina
2002
Stranica
64
Mentor
Lalić, Ljerka Marija
Ključne riječi
: konzerviranje; octena kiselina; paprika; skladištenje; šećer
(pepper; vinegar acid; sugar; preservation; storage)
Sažetak
Ispitan je utjecaj promjene koncentracije octene kiseline i šećera na održivost paprike tijekom skladištenja na sobnoj temperaturi . Rezultati su pokazali da veća količina octene kiseline i šećera u uzorcima pozitivno utječe na održivost kisele paprike .
Izvorni jezik
Hrvatski