Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 863367

Mikrobiološka održivost i kakvoća svježeg kravljeg sira


Pavišić, Martina
Mikrobiološka održivost i kakvoća svježeg kravljeg sira, 2013., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 863367 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Mikrobiološka održivost i kakvoća svježeg kravljeg sira
(Microbiological shelf-life and quality of fresh cow cheese)

Autori
Pavišić, Martina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
12.04

Godina
2013

Stranica
24

Mentor
Vesna Dobranić

Ključne riječi
svježi sir, mikrobiološka održivost
(fresh cheese, microbiological shelf-life)

Sažetak
Cilj rada bio je usporediti mikrobiološku kakvoću industrijski proizvedenih svježih sireva triju domaćih proizvođača.Određivane su aerobne mezofilne bakterije, kvasci i plijesni, bakterije mliječne kiseline, E. coli, Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes i Salmonella spp. Dobiveni rezultati pokazuju očekivana odstupanja u mikrobiološkoj kakvoći svježih sireva različitih proizvođača.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Vesna Dobranić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Pavišić, Martina
Mikrobiološka održivost i kakvoća svježeg kravljeg sira, 2013., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
Pavišić, M. (2013) 'Mikrobiološka održivost i kakvoća svježeg kravljeg sira', diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Pavi\v{s}i\'{c}, Martina}, year = {2013}, pages = {24}, keywords = {svje\v{z}i sir, mikrobiolo\v{s}ka odr\v{z}ivost}, title = {Mikrobiolo\v{s}ka odr\v{z}ivost i kakvo\'{c}a svje\v{z}eg kravljeg sira}, keyword = {svje\v{z}i sir, mikrobiolo\v{s}ka odr\v{z}ivost}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Pavi\v{s}i\'{c}, Martina}, year = {2013}, pages = {24}, keywords = {fresh cheese, microbiological shelf-life}, title = {Microbiological shelf-life and quality of fresh cow cheese}, keyword = {fresh cheese, microbiological shelf-life}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font