Pregled bibliografske jedinice broj: 852777
Primjena novih netermalnih postupaka pri procesiranju hrane
Primjena novih netermalnih postupaka pri procesiranju hrane // hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem
Lovran, Hrvatska, 2014. (plenarno, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 852777 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Primjena novih netermalnih postupaka pri procesiranju hrane
(Application of new non thermal processes in food processing)
Autori
Zoran Herceg, Anet Režek Jambrak, Tomislava Vukušić
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem
/ - , 2014
Skup
41. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem
Mjesto i datum
Lovran, Hrvatska, 09.11.2014. - 12.11.2014
Vrsta sudjelovanja
Plenarno
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
nonthermal processes; food processing
Sažetak
Application of new nonthermal processes in food processing
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb