Pregled bibliografske jedinice broj: 849490
Utjecaj lokacije maslinika na fizičke karakteristike ploda tjekom dozrijevanja i kvalitetu ulja sorte Leccino
Utjecaj lokacije maslinika na fizičke karakteristike ploda tjekom dozrijevanja i kvalitetu ulja sorte Leccino, 2010., magistarski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 849490 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj lokacije maslinika na fizičke karakteristike ploda tjekom dozrijevanja i kvalitetu ulja sorte Leccino
(The influence of the location of the olive groves on the physical characteristics fruits and olive oil quality of cultivar Leccino)
Autori
Stanislav Štambuk
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
21.09
Godina
2010
Stranica
125
Mentor
Benčić Đani
Ključne riječi
plod; maslinovo ulje; Leccino; lokacija
(fruit; olive oil; Leccino; location)
Sažetak
U radu je istražen utjecaj lokacije maslinika ( Istra- Hvar) na fizičke karakteristike ploda tijekom dozrijevanja i kvalitetu ulja sorte Leccino
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)