Pregled bibliografske jedinice broj: 831639
Slavonska kobasica // 2. stručni skup „Hrvatska posebnost u Europskoj uniji - autohtoni poljoprivredni i prehrambeni proizvodi“ // Osijek, Hrvatska, 06.09.2016.
Slavonska kobasica // 2. stručni skup „Hrvatska posebnost u Europskoj uniji - autohtoni poljoprivredni i prehrambeni proizvodi“ // Osijek, Hrvatska, 06.09.2016. // 2. stručni skup „Hrvatska posebnost u Europskoj uniji - autohtoni poljoprivredni i prehrambeni proizvodi“
Osijek, Hrvatska, 2016. (plenarno, nije recenziran, pp prezentacija, stručni)
CROSBI ID: 831639 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Slavonska kobasica // 2. stručni skup „Hrvatska posebnost u Europskoj uniji - autohtoni poljoprivredni i prehrambeni proizvodi“ // Osijek, Hrvatska, 06.09.2016.
(Slavonian sausage)
Autori
Kovačević, Dragan
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, pp prezentacija, stručni
Skup
2. stručni skup „Hrvatska posebnost u Europskoj uniji - autohtoni poljoprivredni i prehrambeni proizvodi“
Mjesto i datum
Osijek, Hrvatska, 06.09.2016
Vrsta sudjelovanja
Plenarno
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
slavonska kobasica; zaštita; oznaka zemljopisnog podrijetla
(slavonian sausage; protection; geographical indications)
Sažetak
Prezentirane su aktivnosti na izradi Specifikacije "Slavonske kobasice" u postupku zaštite oznakom zemljopisnog podrijetla. Također, prezentirani su i ključni tehnološki problemi i njihov utjecaj na kvalitetu i sigurnost slavonske kobasice.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija