Pregled bibliografske jedinice broj: 816872
KVALITETA I SIGURNOST HRVATSKIH TRADICIONALNIH MESNIH PROIZVODA (TMP) ; 10. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane // Opatija, Hrvatska, 16-18.05.2016.
KVALITETA I SIGURNOST HRVATSKIH TRADICIONALNIH MESNIH PROIZVODA (TMP) ; 10. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane // Opatija, Hrvatska, 16-18.05.2016. // 10. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane
Opatija, Hrvatska, 2016. (plenarno, nije recenziran, pp prezentacija, znanstveni)
CROSBI ID: 816872 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
KVALITETA I SIGURNOST HRVATSKIH TRADICIONALNIH MESNIH PROIZVODA (TMP) ; 10. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane // Opatija, Hrvatska, 16-18.05.2016.
(QUALITY AND SAFETY OF CROATIAN TRADITIONAL MEAT PRODUCTS (TMP))
Autori
Kovačević, Dragan ; Pleadin, Jelka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, pp prezentacija, znanstveni
Skup
10. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 16.05.2016. - 18.05.2016
Vrsta sudjelovanja
Plenarno
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
kvaliteta; sigurnost; TMP
(quality; safety; TMP)
Sažetak
U radu su prezentirana petogodišnja istraživanja (mikrobiološke, senzorske i fizikalno-kemijske analize, rezultati analitičke toksikologije te optimiranja tehnoloških parametara) u području tehnologije proizvodnje, kvalitete i sigurnosti tradicionalnih mesnih proizvoda u RH.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek