Pregled bibliografske jedinice broj: 804462
Mikrobiološka kakvoća hrane u ponudi ugostiteljskih objekata u županiji
Mikrobiološka kakvoća hrane u ponudi ugostiteljskih objekata u županiji // Vjesnik Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, Godina X. (2011), 30; 12-13 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 804462 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Mikrobiološka kakvoća hrane u ponudi ugostiteljskih objekata u županiji
(Microbiological quality of food in restaurants in Dubrovnik-Neretva County)
Autori
Ljevaković-Musladin, Ivana
Izvornik
Vjesnik Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije (1846-2278) Godina X.
(2011), 30;
12-13
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
Mikrobiološka kakvoća; hrana; sigurnost hrane
(Microbiological quality; food; food safety)
Sažetak
Rad govori o mikrobiološkoj kakvoći hrane uzorkovane u ugostiteljskim objektima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji tijekom 2010. godine.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"
Profili:
Ivana Ljevaković-Musladin
(autor)