Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 804462

Mikrobiološka kakvoća hrane u ponudi ugostiteljskih objekata u županiji


Ljevaković-Musladin, Ivana
Mikrobiološka kakvoća hrane u ponudi ugostiteljskih objekata u županiji // Vjesnik Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, Godina X. (2011), 30; 12-13 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)


CROSBI ID: 804462 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Mikrobiološka kakvoća hrane u ponudi ugostiteljskih objekata u županiji
(Microbiological quality of food in restaurants in Dubrovnik-Neretva County)

Autori
Ljevaković-Musladin, Ivana

Izvornik
Vjesnik Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije (1846-2278) Godina X. (2011), 30; 12-13

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
Mikrobiološka kakvoća; hrana; sigurnost hrane
(Microbiological quality; food; food safety)

Sažetak
Rad govori o mikrobiološkoj kakvoći hrane uzorkovane u ugostiteljskim objektima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji tijekom 2010. godine.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Profili:

Avatar Url Ivana Ljevaković-Musladin (autor)

Citiraj ovu publikaciju:

Ljevaković-Musladin, Ivana
Mikrobiološka kakvoća hrane u ponudi ugostiteljskih objekata u županiji // Vjesnik Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, Godina X. (2011), 30; 12-13 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
Ljevaković-Musladin, I. (2011) Mikrobiološka kakvoća hrane u ponudi ugostiteljskih objekata u županiji. Vjesnik Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, Godina X. (30), 12-13.
@article{article, author = {Ljevakovi\'{c}-Musladin, Ivana}, year = {2011}, pages = {12-13}, keywords = {Mikrobiolo\v{s}ka kakvo\'{c}a, hrana, sigurnost hrane}, journal = {Vjesnik Zavoda za javno zdravstvo Dubrova\v{c}ko-neretvanske \v{z}upanije}, volume = {Godina X.}, number = {30}, issn = {1846-2278}, title = {Mikrobiolo\v{s}ka kakvo\'{c}a hrane u ponudi ugostiteljskih objekata u \v{z}upaniji}, keyword = {Mikrobiolo\v{s}ka kakvo\'{c}a, hrana, sigurnost hrane} }
@article{article, author = {Ljevakovi\'{c}-Musladin, Ivana}, year = {2011}, pages = {12-13}, keywords = {Microbiological quality, food, food safety}, journal = {Vjesnik Zavoda za javno zdravstvo Dubrova\v{c}ko-neretvanske \v{z}upanije}, volume = {Godina X.}, number = {30}, issn = {1846-2278}, title = {Microbiological quality of food in restaurants in Dubrovnik-Neretva County}, keyword = {Microbiological quality, food, food safety} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font