Pregled bibliografske jedinice broj: 802133
Dynamics of bacterial communities during the ripening of Croatian raw ewe’s milk cheeses
Dynamics of bacterial communities during the ripening of Croatian raw ewe’s milk cheeses // Traditional B&H cheeses in future
Sarajevo, Bosna i Hercegovina, 2015. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, znanstveni)
CROSBI ID: 802133 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Dynamics of bacterial communities during the ripening of Croatian raw ewe’s milk cheeses
Autori
Mirna Mrkonjić Fuka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, znanstveni
Skup
Traditional B&H cheeses in future
Mjesto i datum
Sarajevo, Bosna i Hercegovina, 12.03.2015
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
bacterial communities; raw ewe’s milk cheeses; ripening
Sažetak
Microbial communities play an important role in cheese ripening and determine the flavor and taste of different cheese types to a large extent
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija