Pregled bibliografske jedinice broj: 799483
Hranidbena iskoristivost i tehnologija prerade starog kruha
Hranidbena iskoristivost i tehnologija prerade starog kruha, 2009. (ostalo).
CROSBI ID: 799483 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Hranidbena iskoristivost i tehnologija prerade starog kruha
Autori
Krička, Tajana ; Mužić, Stjepan ; Ćurić, Duška ; Galić, Kata ; Jukić, Željko ; Voća, Neven ; Matin, Ana ; Jurišić, Vanja ;
Izvornik
Tehnologijski projekt (2007-2009), str. 1-85. (voditeljica)
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, ostalo
Godina
2009
Ključne riječi
/
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb
Profili:
Tajana Krička
(autor)
Kata Galić
(autor)
Ana Matin
(autor)
Neven Voća
(autor)
Vanja Jurišić
(autor)