Pregled bibliografske jedinice broj: 794563
Primjena reverzne osmoze u prehrambenoj industriji
Primjena reverzne osmoze u prehrambenoj industriji, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
CROSBI ID: 794563 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Primjena reverzne osmoze u prehrambenoj industriji
(Application of reverse osmosis in food industry)
Autori
Topić, Ivanka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Mjesto
Osijek
Datum
02.10
Godina
2009
Stranica
33
Mentor
Kuleš, Mirko
Neposredni voditelj
Habuda-Stanić, Mirna
Ključne riječi
membranska filtracija; prehrambena industrija
(membrane filtration; food industry)
Sažetak
U ovom radu opisana primjena membranske filtracije, odnosno reverzne osmoze u pojedinim granama prehrambene industrije.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek