Pregled bibliografske jedinice broj: 769673
Guidance notes – setting out the seven steps to sustainable event and festival management
Guidance notes – setting out the seven steps to sustainable event and festival management // Zero Waste Guidelines for Events and Festivals / Perić, Marko ; Krstinić Nižić, Marinela (ur.).
Opatija : Portorož: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci ; Fakulteta za turistične študije Turistica Univerze na Primorskem, 2015. str. 57-89
CROSBI ID: 769673 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Guidance notes – setting out the seven steps to sustainable event and festival management
Autori
Perić, Marko ; Krstinić Nižić, Marinela ; Sikošek, Marijana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, znanstveni
Knjiga
Zero Waste Guidelines for Events and Festivals
Urednik/ci
Perić, Marko ; Krstinić Nižić, Marinela
Izdavač
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci ; Fakulteta za turistične študije Turistica Univerze na Primorskem
Grad
Opatija : Portorož
Godina
2015
Raspon stranica
57-89
ISBN
978-953-7842-23-9
Ključne riječi
Event and festival, Management, Sustainability
Sažetak
Guidance notes elaborating seven steps to sustainable event and festival management.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Ekonomija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija