Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 769673

Guidance notes – setting out the seven steps to sustainable event and festival management


Perić, Marko; Krstinić Nižić, Marinela; Sikošek, Marijana
Guidance notes – setting out the seven steps to sustainable event and festival management // Zero Waste Guidelines for Events and Festivals / Perić, Marko ; Krstinić Nižić, Marinela (ur.).
Opatija : Portorož: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci ; Fakulteta za turistične študije Turistica Univerze na Primorskem, 2015. str. 57-89


CROSBI ID: 769673 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Guidance notes – setting out the seven steps to sustainable event and festival management

Autori
Perić, Marko ; Krstinić Nižić, Marinela ; Sikošek, Marijana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, znanstveni

Knjiga
Zero Waste Guidelines for Events and Festivals

Urednik/ci
Perić, Marko ; Krstinić Nižić, Marinela

Izdavač
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci ; Fakulteta za turistične študije Turistica Univerze na Primorskem

Grad
Opatija : Portorož

Godina
2015

Raspon stranica
57-89

ISBN
978-953-7842-23-9

Ključne riječi
Event and festival, Management, Sustainability

Sažetak
Guidance notes elaborating seven steps to sustainable event and festival management.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Ekonomija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija


Citiraj ovu publikaciju:

Perić, Marko; Krstinić Nižić, Marinela; Sikošek, Marijana
Guidance notes – setting out the seven steps to sustainable event and festival management // Zero Waste Guidelines for Events and Festivals / Perić, Marko ; Krstinić Nižić, Marinela (ur.).
Opatija : Portorož: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci ; Fakulteta za turistične študije Turistica Univerze na Primorskem, 2015. str. 57-89
Perić, M., Krstinić Nižić, M. & Sikošek, M. (2015) Guidance notes – setting out the seven steps to sustainable event and festival management. U: Perić, M. & Krstinić Nižić, M. (ur.) Zero Waste Guidelines for Events and Festivals. Opatija : Portorož, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci ; Fakulteta za turistične študije Turistica Univerze na Primorskem, str. 57-89.
@inbook{inbook, author = {Peri\'{c}, Marko and Krstini\'{c} Ni\v{z}i\'{c}, Marinela and Siko\v{s}ek, Marijana}, year = {2015}, pages = {57-89}, keywords = {Event and festival, Management, Sustainability}, isbn = {978-953-7842-23-9}, title = {Guidance notes – setting out the seven steps to sustainable event and festival management}, keyword = {Event and festival, Management, Sustainability}, publisher = {Fakultet za menad\v{z}ment u turizmu i ugostiteljstvu Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Rijeci ; Fakulteta za turisti\v{c}ne \v{s}tudije Turistica Univerze na Primorskem}, publisherplace = {Opatija : Portoro\v{z}} }
@inbook{inbook, author = {Peri\'{c}, Marko and Krstini\'{c} Ni\v{z}i\'{c}, Marinela and Siko\v{s}ek, Marijana}, year = {2015}, pages = {57-89}, keywords = {Event and festival, Management, Sustainability}, isbn = {978-953-7842-23-9}, title = {Guidance notes – setting out the seven steps to sustainable event and festival management}, keyword = {Event and festival, Management, Sustainability}, publisher = {Fakultet za menad\v{z}ment u turizmu i ugostiteljstvu Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Rijeci ; Fakulteta za turisti\v{c}ne \v{s}tudije Turistica Univerze na Primorskem}, publisherplace = {Opatija : Portoro\v{z}} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font