Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 769093

Antioksidansi u hrani - propisi za vježbe


Banjari, Ines
Antioksidansi u hrani - propisi za vježbe
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2015


CROSBI ID: 769093 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Antioksidansi u hrani - propisi za vježbe
(Antioxidants in food - laboratory practicum)

Autori
Banjari, Ines

Vrsta obrazovnog materijala
Skripta (visokoškolsko obrazovanje)

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Grad
Osijek

Godina
2015

Stranica
21

Ključne riječi
markeri oštećenja lipida ; stupanj oksidacije masti ; FRAP metoda ; ukupni flavonoidi
(markers of lipid degradation ; degree of fat oxidation ; FRAP method ; total flavonoids)

Sažetak
Propisi za vježbe prate kolegij Antioksidansi u hrani i daje detaljan opis metoda koje se koriste za određivanje stupnja oštećenja komponenti hrane, kao i antioksidativne aktivnosti različitih prirodnih i sintetskih antioksidanasa.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija, Nutricionizam



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Ines Banjari (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Banjari, Ines
Antioksidansi u hrani - propisi za vježbe
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2015
Banjari, I. (2015) Antioksidansi u hrani - propisi za vježbe. Osijek. Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
@unknown{unknown, author = {Banjari, Ines}, year = {2015}, pages = {21}, keywords = {markeri o\v{s}te\'{c}enja lipida, stupanj oksidacije masti, FRAP metoda, ukupni flavonoidi}, title = {Antioksidansi u hrani - propisi za vje\v{z}be}, keyword = {markeri o\v{s}te\'{c}enja lipida, stupanj oksidacije masti, FRAP metoda, ukupni flavonoidi}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }
@unknown{unknown, author = {Banjari, Ines}, year = {2015}, pages = {21}, keywords = {markers of lipid degradation, degree of fat oxidation, FRAP method, total flavonoids}, title = {Antioxidants in food - laboratory practicum}, keyword = {markers of lipid degradation, degree of fat oxidation, FRAP method, total flavonoids}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font