Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 763914

Određivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickerson-ove metode.


Kovačević, dragan; Kurtanjek, Želimir
Određivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickerson-ove metode. // 9. Ružičkini dani / Bošnjak, M ; Janović, Z. ; Vasić-Rački, Đ. (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. str. 73-74 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 763914 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Određivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickerson-ove metode.
(Determination of the thermal diffusivity of food application Dickerson's methods)

Autori
Kovačević, dragan ; Kurtanjek, Želimir

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
9. Ružičkini dani / Bošnjak, M ; Janović, Z. ; Vasić-Rački, Đ. - Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998, 73-74

ISBN
953-96041-6-8

Skup
9. Ružičkini dani

Mjesto i datum
Vukovar, Hrvatska, 18.06.1998. - 19.06.1998

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
toplinska difuzivnost; hrana; Dickersonov postupak
(Determination of the thermal diffusivity; food; Dickerson's methods)

Sažetak
U radu su pomoću laboratorsijski konstruiranog Dickerson-ovog uređaja određene toplinske difuzivnosti različitih vrsta hrane.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Želimir Kurtanjek (autor)

Avatar Url Dragan Kovačević (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kovačević, dragan; Kurtanjek, Želimir
Određivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickerson-ove metode. // 9. Ružičkini dani / Bošnjak, M ; Janović, Z. ; Vasić-Rački, Đ. (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. str. 73-74 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
Kovačević, d. & Kurtanjek, Ž. (1998) Određivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickerson-ove metode.. U: Bošnjak, M., Janović, Z. & Vasić-Rački, Đ. (ur.)9. Ružičkini dani.
@article{article, author = {Kova\v{c}evi\'{c}, dragan and Kurtanjek, \v{Z}elimir}, year = {1998}, pages = {73-74}, keywords = {toplinska difuzivnost, hrana, Dickersonov postupak}, isbn = {953-96041-6-8}, title = {Odre\djivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickerson-ove metode.}, keyword = {toplinska difuzivnost, hrana, Dickersonov postupak}, publisher = {Hrvatsko dru\v{s}tvo kemijskih in\v{z}enjera i tehnologa (HDKI)}, publisherplace = {Vukovar, Hrvatska} }
@article{article, author = {Kova\v{c}evi\'{c}, dragan and Kurtanjek, \v{Z}elimir}, year = {1998}, pages = {73-74}, keywords = {Determination of the thermal diffusivity, food, Dickerson's methods}, isbn = {953-96041-6-8}, title = {Determination of the thermal diffusivity of food application Dickerson's methods}, keyword = {Determination of the thermal diffusivity, food, Dickerson's methods}, publisher = {Hrvatsko dru\v{s}tvo kemijskih in\v{z}enjera i tehnologa (HDKI)}, publisherplace = {Vukovar, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font