Pregled bibliografske jedinice broj: 763914
Određivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickerson-ove metode.
Određivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickerson-ove metode. // 9. Ružičkini dani / Bošnjak, M ; Janović, Z. ; Vasić-Rački, Đ. (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. str. 73-74 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 763914 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Određivanje toplinske difuzivnosti hrane primjenom Dickerson-ove metode.
(Determination of the thermal diffusivity of food application Dickerson's methods)
Autori
Kovačević, dragan ; Kurtanjek, Želimir
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
9. Ružičkini dani
/ Bošnjak, M ; Janović, Z. ; Vasić-Rački, Đ. - Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998, 73-74
ISBN
953-96041-6-8
Skup
9. Ružičkini dani
Mjesto i datum
Vukovar, Hrvatska, 18.06.1998. - 19.06.1998
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
toplinska difuzivnost; hrana; Dickersonov postupak
(Determination of the thermal diffusivity; food; Dickerson's methods)
Sažetak
U radu su pomoću laboratorsijski konstruiranog Dickerson-ovog uređaja određene toplinske difuzivnosti različitih vrsta hrane.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek