Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 755007

Unaprjeđenje tehnologije i komercijalizacija tradicionalnih mesnih proizvoda // Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG-BICRO: Predstavljanje najuspješnijih HAMAG-BICRO projekata" // 15.12.2014.


Kovačević, Dragan
Unaprjeđenje tehnologije i komercijalizacija tradicionalnih mesnih proizvoda // Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG-BICRO: Predstavljanje najuspješnijih HAMAG-BICRO projekata" // 15.12.2014. // Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG- BICRO: Predstavljanje najuspješnijih HAMAG-BICRO projekata"
Zagreb, Hrvatska, 2014. (pozvano predavanje, nije recenziran, pp prezentacija, ostalo)


CROSBI ID: 755007 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Unaprjeđenje tehnologije i komercijalizacija tradicionalnih mesnih proizvoda // Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG-BICRO: Predstavljanje najuspješnijih HAMAG-BICRO projekata" // 15.12.2014.
(Improving the technology and the commercialization of traditional meat products)

Autori
Kovačević, Dragan

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, pp prezentacija, ostalo

Skup
Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG- BICRO: Predstavljanje najuspješnijih HAMAG-BICRO projekata"

Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 15.12.2014

Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
Slavonski kulen; bakterijske autohtone starter kulture; patentne prijave; optimiranje tehnologije
(Slavonian kulen; indigenous bacterial starter culture; patent applications; optimization of technologies)

Sažetak
Upisati

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Dragan Kovačević (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kovačević, Dragan
Unaprjeđenje tehnologije i komercijalizacija tradicionalnih mesnih proizvoda // Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG-BICRO: Predstavljanje najuspješnijih HAMAG-BICRO projekata" // 15.12.2014. // Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG- BICRO: Predstavljanje najuspješnijih HAMAG-BICRO projekata"
Zagreb, Hrvatska, 2014. (pozvano predavanje, nije recenziran, pp prezentacija, ostalo)
Kovačević, D. (2014) Unaprjeđenje tehnologije i komercijalizacija tradicionalnih mesnih proizvoda // Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG-BICRO: Predstavljanje najuspješnijih HAMAG-BICRO projekata" // 15.12.2014.. U: Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG- BICRO: Predstavljanje najuspješnijih HAMAG-BICRO projekata".
@article{article, author = {Kova\v{c}evi\'{c}, Dragan}, year = {2014}, keywords = {Slavonski kulen, bakterijske autohtone starter kulture, patentne prijave, optimiranje tehnologije}, title = {Unaprje\djenje tehnologije i komercijalizacija tradicionalnih mesnih proizvoda // Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG-BICRO: Predstavljanje najuspje\v{s}nijih HAMAG-BICRO projekata" // 15.12.2014.}, keyword = {Slavonski kulen, bakterijske autohtone starter kulture, patentne prijave, optimiranje tehnologije}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }
@article{article, author = {Kova\v{c}evi\'{c}, Dragan}, year = {2014}, keywords = {Slavonian kulen, indigenous bacterial starter culture, patent applications, optimization of technologies}, title = {Improving the technology and the commercialization of traditional meat products}, keyword = {Slavonian kulen, indigenous bacterial starter culture, patent applications, optimization of technologies}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font