Pregled bibliografske jedinice broj: 755007
Unaprjeđenje tehnologije i komercijalizacija tradicionalnih mesnih proizvoda // Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG-BICRO: Predstavljanje najuspješnijih HAMAG-BICRO projekata" // 15.12.2014.
Unaprjeđenje tehnologije i komercijalizacija tradicionalnih mesnih proizvoda // Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG-BICRO: Predstavljanje najuspješnijih HAMAG-BICRO projekata" // 15.12.2014. // Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG- BICRO: Predstavljanje najuspješnijih HAMAG-BICRO projekata"
Zagreb, Hrvatska, 2014. (pozvano predavanje, nije recenziran, pp prezentacija, ostalo)
CROSBI ID: 755007 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Unaprjeđenje tehnologije i komercijalizacija tradicionalnih mesnih proizvoda // Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG-BICRO: Predstavljanje najuspješnijih HAMAG-BICRO projekata" // 15.12.2014.
(Improving the technology and the commercialization of traditional meat products)
Autori
Kovačević, Dragan
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, pp prezentacija, ostalo
Skup
Konferencija povodom 20. godina djelovanja HAMAG- BICRO: Predstavljanje najuspješnijih HAMAG-BICRO projekata"
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 15.12.2014
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
Slavonski kulen; bakterijske autohtone starter kulture; patentne prijave; optimiranje tehnologije
(Slavonian kulen; indigenous bacterial starter culture; patent applications; optimization of technologies)
Sažetak
Upisati
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija