Pregled bibliografske jedinice broj: 754986
Unaprjeđenje tehnologije proizvodnje kulena // Savjetovanje: "Unaprjeđenje kvalitete tradicionalnih mesnih proizvoda", Slavonski Brod, 12.10.2009.
Unaprjeđenje tehnologije proizvodnje kulena // Savjetovanje: "Unaprjeđenje kvalitete tradicionalnih mesnih proizvoda", Slavonski Brod, 12.10.2009. // Unaprjeđenje kvalitete tradicionalnih mesnih proizvoda
Slavonski Brod, Hrvatska, 2009. (predavanje, nije recenziran, pp prezentacija, ostalo)
CROSBI ID: 754986 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Unaprjeđenje tehnologije proizvodnje kulena // Savjetovanje: "Unaprjeđenje kvalitete tradicionalnih mesnih proizvoda", Slavonski Brod, 12.10.2009.
(Improving the production technology of kulen)
Autori
Kovačević, dragan
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, pp prezentacija, ostalo
Skup
Unaprjeđenje kvalitete tradicionalnih mesnih proizvoda
Mjesto i datum
Slavonski Brod, Hrvatska, 12.10.2009
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
Slavonski kulen; tehnolološka dostignuća; HACCP
(Slavonian kulen; technological achievements; HACCP)
Sažetak
Upisati
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Dragan Kovačević
(autor)