Pregled bibliografske jedinice broj: 753183
Proširenje ponude pivskih jela i pića s ciljem povećanja konzumacije piva na tržištu
Proširenje ponude pivskih jela i pića s ciljem povećanja konzumacije piva na tržištu, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Ekonomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 753183 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Proširenje ponude pivskih jela i pića s ciljem povećanja konzumacije piva na tržištu
(Extension of offer of beer food and drinks to increase beer consumption in the market)
Autori
Tatarević Gregur, Tamara
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Ekonomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
20.02
Godina
2015
Stranica
37
Mentor
Petljak, Kristina
Ključne riječi
pivo; piće; jelo; proizvodnja piva
(beer; drinks; food; brewing.)
Sažetak
Tema rada je proširenje ponude pivskih jela i pića s ciljem povećanja konzumacije piva na tržištu. Kroz rad je opisana proizvodnja piva i otvaranje male pivovare s ciljem implementacije proizvoda u ugostiteljstvo kroz ponudu jela i pića. Prikazani su marketinški planovi male pivovare. Provedeno je istraživanje konkurencije i istraživanje među ugostiteljima. Prikazana proizvodnja kvalitetnog tradicionalnog piva je ponuda ponajviše za ugostitelje, koji bi uz takav poseban i ekskluzivan proizvod imali mogućnost proširiti svoj asortiman pića i jela, što bi povećalo konzumaciju piva na tržištu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Ekonomija
Napomena
Završni rad, preddiplomski stručni studij Poslovne ekonomije, smjer Trgovinsko poslovanje