Pregled bibliografske jedinice broj: 703397
Acrylamide as a food contaminant
Acrylamide as a food contaminant // International Congress of Toxicology (ICTX 2004) Living in a Safe Chemical World : abstracts ; u: Toxicology and Applied Pharmacology 197 (2004) (3) 137-388
Amsterdam: Elsevier, 2004. str. 246-246 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 703397 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Acrylamide as a food contaminant
(Acrylamide as a food contamination)
Autori
Bošnir, Jasna ; Puntarić, Dinko ; Zovko, Mira ; Šmit, Zdenko
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
International Congress of Toxicology (ICTX 2004) Living in a Safe Chemical World : abstracts ; u: Toxicology and Applied Pharmacology 197 (2004) (3) 137-388
/ - Amsterdam : Elsevier, 2004, 246-246
Skup
International Congress of Toxicology
Mjesto i datum
Tampere, Finska, 11.07.2004. - 17.07.2004
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
acrylamide; food; contamination
Sažetak
This paper describes acrylamide as a contaminant of food in city of Zagreb, Croatia.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita
Napomena
DOI: 10.1016/j.taap.2004.04.002
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Medicinski fakultet, Osijek
Citiraj ovu publikaciju:
Časopis indeksira:
- Current Contents Connect (CCC)
- Web of Science Core Collection (WoSCC)
- Science Citation Index Expanded (SCI-EXP)
- SCI-EXP, SSCI i/ili A&HCI
- Scopus
- MEDLINE