Pregled bibliografske jedinice broj: 690958
Proizvodnja jabučnoga vina na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima
Proizvodnja jabučnoga vina na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2014 (prirucnik)
CROSBI ID: 690958 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Proizvodnja jabučnoga vina na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima
(Production of apple cider at small scale)
Autori
Jemrić, Tomislav ; Šindrak, Zoran ; Skendrović Babojelić, Martina ; Fruk, Goran ; Mihaljević Žulj, Marin ; Jagatić Korenika, Ana - Marija
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, prirucnik, strucna
Izdavač
Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Grad
Zagreb
Godina
2014
Stranica
35
ISBN
978-953-7878-13-9
Ključne riječi
jabučno vino ; proizvodnja ; fermentacija ; kakvoća ; malolaktična fermentacija
(apple cider ; apple wine ; quality ; malolactiv fermentation)
Sažetak
Ova je brošura nastala kao rezultat rada na VIP projektu „Jabučna vina kao čimbenik konkurentnosti proizvodnje jabuka na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima“ kojeg je financiralo Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske. U njoj su sažete najvažnije znanstvene i stručne informacije iz svjetske znanstvene literature i vlastiti rezultati istraživanja provedenih za potrebe ovoga projekta.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb
Profili:
Zoran Šindrak
(autor)
Martina Skendrović Babojelić
(autor)
Marin Mihaljević Žulj
(autor)
Tomislav Jemrić
(autor)
Ana-Marija Jagatić Korenika
(autor)
Goran Fruk
(autor)