Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 684596

Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira


Roštan, Ninoslav
Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira, 2014., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 684596 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira
(Chemical composition and sensory quality of traditional homemade cooked cheese)

Autori
Roštan, Ninoslav

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
17.01

Godina
2014

Stranica
30

Mentor
Cvrtila Fleck, Željka

Ključne riječi
autohtoni sir; domaći kuhani sir; kemijski sastav
(homemade cooked cheese; chemical composition)

Sažetak
U radu su prikazani rezultati istraživanja senzorskih svojstava i kemijskog sastava domaćeg kuhanog sira (n=10) podrijetlom od privatnog proizvođača iz okolice Zagreba. Svi sirevi proizvedeni su po tradicionalnoj recepturi koja je opisana u radu. Nisu utvrđena značajnija odstupanja u senzoričkoj pretrazi. Pretraženi domaći kuhani sir pripada skupini polutvrdih masnih sireva.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
053-0531854-1853 - Mikrobiološka ispravnost i održivost namirnica animalnog podrijetla (Kozačinski, Lidija, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Željka Cvrtila (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Roštan, Ninoslav
Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira, 2014., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
Roštan, N. (2014) 'Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira', diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Ro\v{s}tan, Ninoslav}, year = {2014}, pages = {30}, keywords = {autohtoni sir, doma\'{c}i kuhani sir, kemijski sastav}, title = {Kemijski sastav i kakvo\'{c}a kuhanog sira}, keyword = {autohtoni sir, doma\'{c}i kuhani sir, kemijski sastav}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Ro\v{s}tan, Ninoslav}, year = {2014}, pages = {30}, keywords = {homemade cooked cheese, chemical composition}, title = {Chemical composition and sensory quality of traditional homemade cooked cheese}, keyword = {homemade cooked cheese, chemical composition}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font