Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 662579

The potential of selenium in giving foods disease prevention properties


Klapec, Tomislav; Mandić, Milena
The potential of selenium in giving foods disease prevention properties // Current Studies of Biotechnology - Volume III - Food / Kniewald, Zlatko (ur.). / Kniewald, Zlatko (ur.).
Zagreb: Hrvatsko Društvo za Biotehnologiju, 2003. str. 255-263 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)


CROSBI ID: 662579 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
The potential of selenium in giving foods disease prevention properties

Autori
Klapec, Tomislav ; Mandić, Milena

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni

Izvornik
Current Studies of Biotechnology - Volume III - Food / Kniewald, Zlatko (ur.). / Kniewald, Zlatko - Zagreb : Hrvatsko Društvo za Biotehnologiju, 2003, 255-263

ISBN
953-176-209-0

Skup
Biotechnology and Food

Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 19.02.2003. - 22.02.2003

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
Selenium; Selenoproteins; Disease prevention; Selenium Supplementation

Sažetak
The physiological significance of selenium (Se) for human is well-known.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Kliničke medicinske znanosti, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Tomislav Klapec (autor)

Avatar Url Milena Mandić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Klapec, Tomislav; Mandić, Milena
The potential of selenium in giving foods disease prevention properties // Current Studies of Biotechnology - Volume III - Food / Kniewald, Zlatko (ur.). / Kniewald, Zlatko (ur.).
Zagreb: Hrvatsko Društvo za Biotehnologiju, 2003. str. 255-263 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
Klapec, T. & Mandić, M. (2003) The potential of selenium in giving foods disease prevention properties. U: Kniewald, Z. (ur.)Current Studies of Biotechnology - Volume III - Food / Kniewald, Zlatko (ur.)..
@article{article, author = {Klapec, Tomislav and Mandi\'{c}, Milena}, editor = {Kniewald, Z.}, year = {2003}, pages = {255-263}, keywords = {Selenium, Selenoproteins, Disease prevention, Selenium Supplementation}, isbn = {953-176-209-0}, title = {The potential of selenium in giving foods disease prevention properties}, keyword = {Selenium, Selenoproteins, Disease prevention, Selenium Supplementation}, publisher = {Hrvatsko Dru\v{s}tvo za Biotehnologiju}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }
@article{article, author = {Klapec, Tomislav and Mandi\'{c}, Milena}, editor = {Kniewald, Z.}, year = {2003}, pages = {255-263}, keywords = {Selenium, Selenoproteins, Disease prevention, Selenium Supplementation}, isbn = {953-176-209-0}, title = {The potential of selenium in giving foods disease prevention properties}, keyword = {Selenium, Selenoproteins, Disease prevention, Selenium Supplementation}, publisher = {Hrvatsko Dru\v{s}tvo za Biotehnologiju}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font