Pregled bibliografske jedinice broj: 662579
The potential of selenium in giving foods disease prevention properties
The potential of selenium in giving foods disease prevention properties // Current Studies of Biotechnology - Volume III - Food / Kniewald, Zlatko (ur.). / Kniewald, Zlatko (ur.).
Zagreb: Hrvatsko Društvo za Biotehnologiju, 2003. str. 255-263 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 662579 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
The potential of selenium in giving foods disease prevention properties
Autori
Klapec, Tomislav ; Mandić, Milena
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Izvornik
Current Studies of Biotechnology - Volume III - Food / Kniewald, Zlatko (ur.).
/ Kniewald, Zlatko - Zagreb : Hrvatsko Društvo za Biotehnologiju, 2003, 255-263
ISBN
953-176-209-0
Skup
Biotechnology and Food
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 19.02.2003. - 22.02.2003
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
Selenium; Selenoproteins; Disease prevention; Selenium Supplementation
Sažetak
The physiological significance of selenium (Se) for human is well-known.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Kliničke medicinske znanosti, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek