Pregled bibliografske jedinice broj: 661492
Influence of thermo-sonification on microbiological safety, color and anthocyanins content of strawberry juice
Influence of thermo-sonification on microbiological safety, color and anthocyanins content of strawberry juice // Conference in Food Quality and Safety&Hygienic Engineering and design 2013
Skopje, Sjeverna Makedonija, 2013. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 661492 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Influence of thermo-sonification on microbiological safety, color and anthocyanins content of strawberry juice
Autori
Herceg, Zoran ; Lelas, Vesna ; Režek Jambrak, Anet ; Vukušić, Tomislava ; Levaj, Branka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Skup
Conference in Food Quality and Safety&Hygienic Engineering and design 2013
Mjesto i datum
Skopje, Sjeverna Makedonija, 16.09.2013. - 20.09.2013
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
anthcyanins; strawberry; ultrasound
Sažetak
Opisan je utjecaj ultrazvuka na udio antocijana u sokovima jagode.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
058-0580696-2533 - Nove tehnike procesiranja u proizvodnji funkcionalne hrane (Lelas, Vesna, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Anet Režek Jambrak
(autor)
Zoran Herceg
(autor)
Branka Levaj
(autor)
Tomislava Vukušić Pavičić
(autor)
Vesna Lelas
(autor)