Pregled bibliografske jedinice broj: 658675
Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja
Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja, 2012., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 658675 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja
(Viscosity of fluid yoghurt at different temperatures)
Autori
Cvitković , Mario
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
26.10
Godina
2012
Stranica
61
Mentor
Samaržija, Dubravka
Ključne riječi
Viskoznost; tekući jogurta
(viscosity; joghurt)
Sažetak
Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
178-1782128-2124 - Funkcionalni mliječni proizvodi od ovčjeg mlijeka (Samaržija, Dubravka, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb