Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 658675

Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja


Cvitković , Mario
Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja, 2012., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 658675 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja
(Viscosity of fluid yoghurt at different temperatures)

Autori
Cvitković , Mario

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
26.10

Godina
2012

Stranica
61

Mentor
Samaržija, Dubravka

Ključne riječi
Viskoznost; tekući jogurta
(viscosity; joghurt)

Sažetak
Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
178-1782128-2124 - Funkcionalni mliječni proizvodi od ovčjeg mlijeka (Samaržija, Dubravka, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Mario Cvitković (autor)

Avatar Url Dubravka Samaržija (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Cvitković , Mario
Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja, 2012., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
Cvitković , M. (2012) 'Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja', diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Cvitkovi\'{c}, Mario}, year = {2012}, pages = {61}, keywords = {Viskoznost, teku\'{c}i jogurta}, title = {Viskoznost teku\'{c}eg jogurta mjerena na razli\v{c}itim temperaturama i brzinama smicanja}, keyword = {Viskoznost, teku\'{c}i jogurta}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Cvitkovi\'{c}, Mario}, year = {2012}, pages = {61}, keywords = {viscosity, joghurt}, title = {Viscosity of fluid yoghurt at different temperatures}, keyword = {viscosity, joghurt}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font