Pregled bibliografske jedinice broj: 653516
Carotenes in processed tomato after thermal treatment
Carotenes in processed tomato after thermal treatment // Book of Abstracts 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis / Pulkrabova, J ; Tomaniova ; M ; Nielen M ; Hajšlova J. (ur.).
Prag: Institute of Chemical Technology, Prague, Czech Republic, 2013. str. 212-212 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 653516 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Carotenes in processed tomato after thermal treatment
Autori
Luterotti, Svjetlana ; Bicanic, Dane ; Marković, Ksenija ; Franko, Mladen ; Madžgalj, Azamela
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Book of Abstracts 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
/ Pulkrabova, J ; Tomaniova ; M ; Nielen M ; Hajšlova J. - Prag : Institute of Chemical Technology, Prague, Czech Republic, 2013, 212-212
ISBN
978-80-7080-861-0
Skup
6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
Mjesto i datum
Prag, Češka Republika, 05.11.2013. - 08.11.2013
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
carotenes; processed tomato; thermal treatment
Sažetak
Ovo istraživanje opisuje promjene u profilu karotenskih sasstavnica u proizvodu od rajčice nakon toplinske obrade.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Kemija, Farmacija, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
006-0061117-1243 - Interakcije galija(III) i željeza(III) s antiproliferativnim lijekovima (Kujundžić, Nikola, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb,
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ksenija Marković
(autor)