Pregled bibliografske jedinice broj: 649272
Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji
Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Opatija
CROSBI ID: 649272 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji
(Production of organic food in Croatia. Case study: „Path of traditional food“ in the Varaždin county)
Autori
Kolarić, Adrijana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija
Mjesto
Opatija
Datum
18.06
Godina
2013
Stranica
52
Mentor
Krešić Greta
Ključne riječi
ekološka hrana
(organic food)
Sažetak
Rad prikazuje mogućnosti plasmana ekološki proizvedene hrane u Varaždinskoj županiji kroz Projekt: Put tradicionalne hrane
Izvorni jezik
Hrvatski