Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 649272

Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji


Kolarić, Adrijana
Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Opatija


CROSBI ID: 649272 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji
(Production of organic food in Croatia. Case study: „Path of traditional food“ in the Varaždin county)

Autori
Kolarić, Adrijana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski

Fakultet
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

Mjesto
Opatija

Datum
18.06

Godina
2013

Stranica
52

Mentor
Krešić Greta

Ključne riječi
ekološka hrana
(organic food)

Sažetak
Rad prikazuje mogućnosti plasmana ekološki proizvedene hrane u Varaždinskoj županiji kroz Projekt: Put tradicionalne hrane

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Greta Krešić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kolarić, Adrijana
Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Opatija
Kolarić, A. (2013) 'Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji Ekološki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Varaždinskoj županiji', diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Opatija.
@phdthesis{phdthesis, author = {Kolari\'{c}, Adrijana}, year = {2013}, pages = {52}, keywords = {ekolo\v{s}ka hrana}, title = {Ekolo\v{s}ki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Vara\v{z}dinskoj \v{z}upaniji Ekolo\v{s}ki proizvedena hrana u Hrvatskoj s osvrtom na projekt: Put tradicionalne hrane u Vara\v{z}dinskoj \v{z}upaniji}, keyword = {ekolo\v{s}ka hrana}, publisherplace = {Opatija} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Kolari\'{c}, Adrijana}, year = {2013}, pages = {52}, keywords = {organic food}, title = {Production of organic food in Croatia. Case study: „Path of traditional food“ in the Vara\v{z}din county}, keyword = {organic food}, publisherplace = {Opatija} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font