Pregled bibliografske jedinice broj: 6492
Važnost proizvodnje, prerade i uvjeta kakvoće mlijeka i mliječnih proizvoda
Važnost proizvodnje, prerade i uvjeta kakvoće mlijeka i mliječnih proizvoda // Praxis veterinaria, 45 (1997), 1-2; 63-67 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 6492 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Važnost proizvodnje, prerade i uvjeta kakvoće mlijeka i mliječnih proizvoda
(The importance of production, processing and conditions of the quality of milk and milk products)
Autori
Lukač-Havranek, Jasmina ; Hadžiosmanović, Mirza
Izvornik
Praxis veterinaria (0350-4441) 45
(1997), 1-2;
63-67
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
proizvodnja i prerada mlijeka; uvjeti kakvoće mlijeka i mliječnih proizvoda
(milk production and processing; conditions of the quality of milk and milk products)
Sažetak
Izazovi su veliki, zahtjevi sve veći i za proizvođače, ali i za prerađivače u mljekarstvu. Diskutabilno je koliko dugo taj scenario može izdržati. KAo i svoj ostaloj industriji, novi horizonti napretka još se otvaraju. NApredak nije samo u novoj tehnologiji, već i u tome koliko je ugrađujemo u farmski život i u sigurnost životinja, potrošača i farmera, svih koji su uključeni u proizvodnju hrane za ljude.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb,
Agronomski fakultet, Zagreb