Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 641860

Ymer


Lukač Havranek, Jasmina
Ymer // Mljekarstvo, 29 (1979), 10; 225-229 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)


CROSBI ID: 641860 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Ymer

Autori
Lukač Havranek, Jasmina

Izvornik
Mljekarstvo (0026-704X) 29 (1979), 10; 225-229

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, znanstveni

Ključne riječi
Ymer; kemijski sastav
(Ymer; chemical composition)

Sažetak
Ymer bi mogao postati proizvodom interesantim i za naše tržište, posebno onaj sa smanjenom količinom mliječne masti, naročito za potrošače koji žele mliječni proizvod manje kalorične vrijednosti, a bogat bjelančevinama.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Jasmina Havranek (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Lukač Havranek, Jasmina
Ymer // Mljekarstvo, 29 (1979), 10; 225-229 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
Lukač Havranek, J. (1979) Ymer. Mljekarstvo, 29 (10), 225-229.
@article{article, author = {Luka\v{c} Havranek, Jasmina}, year = {1979}, pages = {225-229}, keywords = {Ymer, kemijski sastav}, journal = {Mljekarstvo}, volume = {29}, number = {10}, issn = {0026-704X}, title = {Ymer}, keyword = {Ymer, kemijski sastav} }
@article{article, author = {Luka\v{c} Havranek, Jasmina}, year = {1979}, pages = {225-229}, keywords = {Ymer, chemical composition}, journal = {Mljekarstvo}, volume = {29}, number = {10}, issn = {0026-704X}, title = {Ymer}, keyword = {Ymer, chemical composition} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font