Pregled bibliografske jedinice broj: 641860
Ymer
Ymer // Mljekarstvo, 29 (1979), 10; 225-229 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
CROSBI ID: 641860 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ymer
Autori
Lukač Havranek, Jasmina
Izvornik
Mljekarstvo (0026-704X) 29
(1979), 10;
225-229
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, znanstveni
Ključne riječi
Ymer; kemijski sastav
(Ymer; chemical composition)
Sažetak
Ymer bi mogao postati proizvodom interesantim i za naše tržište, posebno onaj sa smanjenom količinom mliječne masti, naročito za potrošače koji žele mliječni proizvod manje kalorične vrijednosti, a bogat bjelančevinama.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija, Prehrambena tehnologija