Pregled bibliografske jedinice broj: 631207
Mlijeko - kemija, fizika i mikrobiologija
Mlijeko - kemija, fizika i mikrobiologija
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, 2013
CROSBI ID: 631207 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Mlijeko - kemija, fizika i mikrobiologija
(Milk - chemistry, physics and microbiology)
Autori
Antunac, Neven ; Havranek, Jasmina
Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)
Izdavač
Sveučilište u Zagrebu
Grad
Zagreb
Godina
2013
Stranica
287
Ključne riječi
mlijeko ; kemijski sastav ; fizikalna svojstva ; higijenska kvaliteta
(milk ; chemical composition ; physical properties ; hygienic quality ;)
Sažetak
Udžbenik je podijeljen u 5 poglavlja (Kemijski sastav mlijeka ; Fizikalna svojstva mlijeka ; Higijenska kvaliteta mlijeka ; Organoleptička kvaliteta mlijeka ; Ovčje i kozje mlijeko).
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Projekti:
MZOS-178-1782128-2127 - Elementi ekološke proizvodnje i analitičke metode za dokazivanje izvornosti sira (Havranek, Jasmina, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb