Pregled bibliografske jedinice broj: 62059
Određivanje utjecaja peludi i meda na fizikalno kemijska svojstva jogurta
Određivanje utjecaja peludi i meda na fizikalno kemijska svojstva jogurta, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 62059 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Određivanje utjecaja peludi i meda na fizikalno kemijska svojstva jogurta
(Influence of pollen and honey on physico chemical characteristics of yoghurt)
Autori
ŠIRINIĆ, DANIRA
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
11.03
Godina
1999
Stranica
47
Mentor
Lalić, Ljerka-Marija
Ključne riječi
pelud; jogurt; med
(pollen; yoghurt; honey)
Sažetak
Promjene u uzorcima jogurta i uzorcima jogurta sa dodatkom meda i peludi praćene su mjerenjem električne provodnosti i vremenom protjecanja kroz Fordov viskozimetar. Rezultati određivanja su obrađeni statistički.
Izvorni jezik
Hrvatski