Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 62035

Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijama u sastavu u ovisnosti o vremenu


PETRIC, DIANA
Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijama u sastavu u ovisnosti o vremenu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 62035 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijama u sastavu u ovisnosti o vremenu
(Electrical conductivity and acidity of fresh cheese with modified composition in dependence of storage)

Autori
PETRIC, DIANA

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
02.03

Godina
1999

Stranica
57

Mentor
Lalić, Ljerka-Marija

Ključne riječi
kiselost; svježi sir; vrijeme čuvanja
(acidity; fresh cheese; storage)

Sažetak
Određivanjem električne provodljivosti, ukupne kiselosti i pH uzoraka praćene su promjene u pripravljenim uzorcima mekog kravljeg sira sa dodatkom peršina.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

PETRIC, DIANA
Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijama u sastavu u ovisnosti o vremenu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
PETRIC, D. (1999) 'Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijama u sastavu u ovisnosti o vremenu', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {PETRIC, DIANA}, year = {1999}, pages = {57}, keywords = {kiselost, svje\v{z}i sir, vrijeme \v{c}uvanja}, title = {Elektri\v{c}na provodnost i stupanj kiselosti svje\v{z}eg sira s modifikacijama u sastavu u ovisnosti o vremenu}, keyword = {kiselost, svje\v{z}i sir, vrijeme \v{c}uvanja}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {PETRIC, DIANA}, year = {1999}, pages = {57}, keywords = {acidity, fresh cheese, storage}, title = {Electrical conductivity and acidity of fresh cheese with modified composition in dependence of storage}, keyword = {acidity, fresh cheese, storage}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font