Pregled bibliografske jedinice broj: 62035
Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijama u sastavu u ovisnosti o vremenu
Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijama u sastavu u ovisnosti o vremenu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 62035 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijama u sastavu u ovisnosti o vremenu
(Electrical conductivity and acidity of fresh cheese with modified composition in dependence of storage)
Autori
PETRIC, DIANA
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
02.03
Godina
1999
Stranica
57
Mentor
Lalić, Ljerka-Marija
Ključne riječi
kiselost; svježi sir; vrijeme čuvanja
(acidity; fresh cheese; storage)
Sažetak
Određivanjem električne provodljivosti, ukupne kiselosti i pH uzoraka praćene su promjene u pripravljenim uzorcima mekog kravljeg sira sa dodatkom peršina.
Izvorni jezik
Hrvatski