Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 62006

Ispitivanja stupnja kiselosti i električne provodnosti svježeg sira sa dodacima


Avirović, Rajka
Ispitivanja stupnja kiselosti i električne provodnosti svježeg sira sa dodacima, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 62006 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Ispitivanja stupnja kiselosti i električne provodnosti svježeg sira sa dodacima
(Acidity and electrical conductivity properties of fresh cheese with additives)

Autori
Avirović, Rajka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
02.03

Godina
1999

Stranica
65

Mentor
Lalić, Ljerka-Marija

Ključne riječi
svježi sir; kiselost; elektroprovodljivost; peršin
(fresh cheese; acidity; electrical conductivity; parsley)

Sažetak
Kvaliteta uzoraka svježeg sira i uzoraka svježeg sira sa dodatkom peršina praćena je određivanjem pH-vrijednosti, električne provodnosti i stupnja kiselosti.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Avirović, Rajka
Ispitivanja stupnja kiselosti i električne provodnosti svježeg sira sa dodacima, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Avirović, R. (1999) 'Ispitivanja stupnja kiselosti i električne provodnosti svježeg sira sa dodacima', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Avirovi\'{c}, Rajka}, year = {1999}, pages = {65}, keywords = {svje\v{z}i sir, kiselost, elektroprovodljivost, per\v{s}in}, title = {Ispitivanja stupnja kiselosti i elektri\v{c}ne provodnosti svje\v{z}eg sira sa dodacima}, keyword = {svje\v{z}i sir, kiselost, elektroprovodljivost, per\v{s}in}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Avirovi\'{c}, Rajka}, year = {1999}, pages = {65}, keywords = {fresh cheese, acidity, electrical conductivity, parsley}, title = {Acidity and electrical conductivity properties of fresh cheese with additives}, keyword = {fresh cheese, acidity, electrical conductivity, parsley}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font