Pregled bibliografske jedinice broj: 62006
Ispitivanja stupnja kiselosti i električne provodnosti svježeg sira sa dodacima
Ispitivanja stupnja kiselosti i električne provodnosti svježeg sira sa dodacima, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 62006 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ispitivanja stupnja kiselosti i električne provodnosti svježeg sira sa dodacima
(Acidity and electrical conductivity properties of fresh cheese with additives)
Autori
Avirović, Rajka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
02.03
Godina
1999
Stranica
65
Mentor
Lalić, Ljerka-Marija
Ključne riječi
svježi sir; kiselost; elektroprovodljivost; peršin
(fresh cheese; acidity; electrical conductivity; parsley)
Sažetak
Kvaliteta uzoraka svježeg sira i uzoraka svježeg sira sa dodatkom peršina praćena je određivanjem pH-vrijednosti, električne provodnosti i stupnja kiselosti.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ljerka-Marija Lalić-Siraj-Eldin
(mentor)