Pregled bibliografske jedinice broj: 613688
Veterinarski priručnik 6. izdanje
Veterinarski priručnik 6. izdanje
Zagreb: Medicinska naklada, 2012
CROSBI ID: 613688 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Veterinarski priručnik 6. izdanje
(Veterinary Handbook 6th ed)
Autori
Zdolec, Nevijo
Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)
Izdavač
Medicinska naklada
Grad
Zagreb
Godina
2012
Stranica
2785
ISBN
978-953-176-438-4
Ključne riječi
hrana, veterinarsko javno zdravstvo
(food, veterinary public health)
Sažetak
U poglavljima se razmatra: Higijena i tehnologija hrane kao sastavnice VJZ-a ; Preduvjeti za primjenu sustava HACCP u proizvodnji hrane ; Značenje i zadatci veterinarskog nadzora ; Mikrobiološki kriteriji za hranu ; Ocjena svježine hrane ; Uzorkovanje ; Radijacijska higijena ; Pregled poslije klanja ; Pregled mesa poslije klanja ; Ocjena upotrebljivosti mesa za ljudsku prehranu
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb
Profili:
Josip Kos
(autor)
Vlasta Herak-Perković
(autor)
Nevijo Zdolec
(autor)
Željko Grabarević
(autor)