Pregled bibliografske jedinice broj: 602567
English for Students of Food Technology I
English for Students of Food Technology I / Obad, Lidija (ur.).
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2012
CROSBI ID: 602567 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
English for Students of Food Technology I
Autori
Obad, Lidija
Vrsta obrazovnog materijala
Udžbenik (visokoškolsko obrazovanje)
Izdavač
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet
Grad
Osijek
Godina
2012
Stranica
127
ISBN
978-953-7005-31-3
Ključne riječi
chemistry ; changes ; laboratory ; equipment ; hazards ; ecology
Sažetak
This textbook is intended for the first year students of food technology, and it is composed of 20 units dealing with chemical changes, solutions, acids, bases, laboratory equipment and hazards, nature of organic chemistry, ecology and obesity.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Filologija