Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 584334

Specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva


Šokac, Dario
Specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva, 2011., diplomski rad, diplomski, Kineziološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 584334 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva
(Diet recommendations and reduction of the peripheral fat tissue)

Autori
Šokac, Dario

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Kineziološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Godina
2011

Stranica
27

Mentor
Ružić, Lana

Ključne riječi
prehrana; potkozno masno tkivo
(diet; peripheral fat tissue)

Sažetak
U radu se opisuju specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Temeljne medicinske znanosti, Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita



POVEZANOST RADA


Projekti:
034-0000000-3337 - UTJECAJ RAZLIČITIH OBLIKA TJELESNE AKTIVNOSTI NA DIABETES MELLITUS (Ružić, Lana, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Kineziološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Lana Ružić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Šokac, Dario
Specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva, 2011., diplomski rad, diplomski, Kineziološki fakultet, Zagreb
Šokac, D. (2011) 'Specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva', diplomski rad, diplomski, Kineziološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}okac, Dario}, year = {2011}, pages = {27}, keywords = {prehrana, potkozno masno tkivo}, title = {Specifi\v{c}nosti prehrane kod redukcije potko\v{z}nog masnog tkiva}, keyword = {prehrana, potkozno masno tkivo}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}okac, Dario}, year = {2011}, pages = {27}, keywords = {diet, peripheral fat tissue}, title = {Diet recommendations and reduction of the peripheral fat tissue}, keyword = {diet, peripheral fat tissue}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font