Pregled bibliografske jedinice broj: 584334
Specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva
Specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva, 2011., diplomski rad, diplomski, Kineziološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 584334 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva
(Diet recommendations and reduction of the peripheral fat tissue)
Autori
Šokac, Dario
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Kineziološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Godina
2011
Stranica
27
Mentor
Ružić, Lana
Ključne riječi
prehrana; potkozno masno tkivo
(diet; peripheral fat tissue)
Sažetak
U radu se opisuju specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Temeljne medicinske znanosti, Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita
POVEZANOST RADA
Projekti:
034-0000000-3337 - UTJECAJ RAZLIČITIH OBLIKA TJELESNE AKTIVNOSTI NA DIABETES MELLITUS (Ružić, Lana, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Kineziološki fakultet, Zagreb
Profili:
Lana Ružić
(mentor)