Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 571723

Utjecaj termičke obrade na kvalitetu starog kruha


Koščević, Marija
Utjecaj termičke obrade na kvalitetu starog kruha, 2011., magistarski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 571723 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj termičke obrade na kvalitetu starog kruha
(Effect of thermal processing on quality of leftover bread)

Autori
Koščević, Marija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
23.12

Godina
2011

Stranica
67

Mentor
Voća, Neven

Ključne riječi
Stari kruh; kvaliteta; termička obrada
(Leftover bread; quality; thermal processing)

Sažetak
Cilj ovog rada je utvrditi utjecaj skladištenja na kvalitetu termički obrađenog starog kruha kao novostvorene komponente u proizvodnji hrane za životinje, koja bi mogla djelomično zamijeniti škrobne sirovine, kao što su pšenica ili kukuruz. Hipoteza rada je da tijekom tromjesečnog skladištenja ne dolazi do promjena u fizikalnim i kemijskim svojstvima te mikrobiološkim pretragama termički obrađenog starog kruha.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Projekti:
178-1780703-0698 - Saniranje tehnoloških nusproizvoda iz proizvodnje biodizela do energije (Krička, Tajana, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Neven Voća (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Koščević, Marija
Utjecaj termičke obrade na kvalitetu starog kruha, 2011., magistarski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
Koščević, M. (2011) 'Utjecaj termičke obrade na kvalitetu starog kruha', magistarski rad, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Ko\v{s}\v{c}evi\'{c}, Marija}, year = {2011}, pages = {67}, keywords = {Stari kruh, kvaliteta, termi\v{c}ka obrada}, title = {Utjecaj termi\v{c}ke obrade na kvalitetu starog kruha}, keyword = {Stari kruh, kvaliteta, termi\v{c}ka obrada}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Ko\v{s}\v{c}evi\'{c}, Marija}, year = {2011}, pages = {67}, keywords = {Leftover bread, quality, thermal processing}, title = {Effect of thermal processing on quality of leftover bread}, keyword = {Leftover bread, quality, thermal processing}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font