Pregled bibliografske jedinice broj: 56873
Karakteristike prehrane osoba koje su umrle od kardiovaskularnih bolesti
Karakteristike prehrane osoba koje su umrle od kardiovaskularnih bolesti // Znanstveno-stručno savjetovanje, Prehrana i kardiovaskularne bolesti, Zbornik radova / Katica, Dijana (ur.).
Zagreb: Hrvatski farmer, 2000. str. 14-21 (predavanje, nije recenziran, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 56873 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Karakteristike prehrane osoba koje su umrle od kardiovaskularnih bolesti
(Nutrition characteristics of persons died from cardiovascular diseases)
Autori
Kern, Josipa ; Ivanković, Davor ; Vuletić, Silvije
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Izvornik
Znanstveno-stručno savjetovanje, Prehrana i kardiovaskularne bolesti, Zbornik radova
/ Katica, Dijana - Zagreb : Hrvatski farmer, 2000, 14-21
Skup
Prehrana i kardiovaskularne bolesti
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 27.05.2000
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
prehrana; kardiovaskularne bolesti
(nutrition; cardiovascular diseases)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Temeljne medicinske znanosti