Pregled bibliografske jedinice broj: 566693
UVOĐENJE I NEPREKIDNO POBOLJŠAVANJE INTEGRIRANOG SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM, OKOLIŠEM, ZDRAVLJEM I SIGURNOŠĆU U MESNOJ INDUSTRIJI
UVOĐENJE I NEPREKIDNO POBOLJŠAVANJE INTEGRIRANOG SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM, OKOLIŠEM, ZDRAVLJEM I SIGURNOŠĆU U MESNOJ INDUSTRIJI, 2011., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 566693 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
UVOĐENJE I NEPREKIDNO POBOLJŠAVANJE INTEGRIRANOG SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM, OKOLIŠEM, ZDRAVLJEM I SIGURNOŠĆU U MESNOJ INDUSTRIJI
(IMPLEMENTATION AND CONTINUAL IMPROVEMENT OF AN INTEGRATED QUALITY, ENVIRONMENT, HEALTH AND SAFETY MANAGEMENT SYSTEM IN THE MEAT INDUSTRY)
Autori
Sakač, Valentina
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
21.12
Godina
2011
Stranica
58
Mentor
Hruškar, Mirjana
Ključne riječi
Integrirani sustav upravljanja; Sustav upravljanja kvalitetom; Sustav
(customer satisfaction; environment management system; health and safety)
Sažetak
Uvođenje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji strateška je odluka organizacije. Misija organizacije je razvoj i proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda, zaštita okoliša, učinkovit sustav gospodarenja otpadom, prepoznavanje i smanjivanje rizika na zdravlje i sigurnost radnika. Praćenje zadovoljstva kupca i neprekidno poboljšavanje zahtjeva kupca temelj je sustava upravljanja kvalitetom. Dobiveni rezultati ukazuju na visoki stupanj zadovoljstva kupca.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
058-0580696-2808 - Bioaktivne komponente u hrani - promjene uzrokovane pripremom i čuvanjem (Vahčić, Nada, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Mirjana Hruškar
(mentor)