Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 566693

UVOĐENJE I NEPREKIDNO POBOLJŠAVANJE INTEGRIRANOG SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM, OKOLIŠEM, ZDRAVLJEM I SIGURNOŠĆU U MESNOJ INDUSTRIJI


Sakač, Valentina
UVOĐENJE I NEPREKIDNO POBOLJŠAVANJE INTEGRIRANOG SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM, OKOLIŠEM, ZDRAVLJEM I SIGURNOŠĆU U MESNOJ INDUSTRIJI, 2011., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 566693 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
UVOĐENJE I NEPREKIDNO POBOLJŠAVANJE INTEGRIRANOG SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM, OKOLIŠEM, ZDRAVLJEM I SIGURNOŠĆU U MESNOJ INDUSTRIJI
(IMPLEMENTATION AND CONTINUAL IMPROVEMENT OF AN INTEGRATED QUALITY, ENVIRONMENT, HEALTH AND SAFETY MANAGEMENT SYSTEM IN THE MEAT INDUSTRY)

Autori
Sakač, Valentina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
21.12

Godina
2011

Stranica
58

Mentor
Hruškar, Mirjana

Ključne riječi
Integrirani sustav upravljanja; Sustav upravljanja kvalitetom; Sustav
(customer satisfaction; environment management system; health and safety)

Sažetak
Uvođenje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji strateška je odluka organizacije. Misija organizacije je razvoj i proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda, zaštita okoliša, učinkovit sustav gospodarenja otpadom, prepoznavanje i smanjivanje rizika na zdravlje i sigurnost radnika. Praćenje zadovoljstva kupca i neprekidno poboljšavanje zahtjeva kupca temelj je sustava upravljanja kvalitetom. Dobiveni rezultati ukazuju na visoki stupanj zadovoljstva kupca.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
058-0580696-2808 - Bioaktivne komponente u hrani - promjene uzrokovane pripremom i čuvanjem (Vahčić, Nada, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Mirjana Hruškar (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Sakač, Valentina
UVOĐENJE I NEPREKIDNO POBOLJŠAVANJE INTEGRIRANOG SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM, OKOLIŠEM, ZDRAVLJEM I SIGURNOŠĆU U MESNOJ INDUSTRIJI, 2011., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Sakač, V. (2011) 'UVOĐENJE I NEPREKIDNO POBOLJŠAVANJE INTEGRIRANOG SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM, OKOLIŠEM, ZDRAVLJEM I SIGURNOŠĆU U MESNOJ INDUSTRIJI', magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Saka\v{c}, Valentina}, year = {2011}, pages = {58}, keywords = {Integrirani sustav upravljanja, Sustav upravljanja kvalitetom, Sustav}, title = {UVO\DJENJE I NEPREKIDNO POBOLJ\v{S}AVANJE INTEGRIRANOG SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM, OKOLI\v{S}EM, ZDRAVLJEM I SIGURNO\v{S}\'{C}U U MESNOJ INDUSTRIJI}, keyword = {Integrirani sustav upravljanja, Sustav upravljanja kvalitetom, Sustav}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Saka\v{c}, Valentina}, year = {2011}, pages = {58}, keywords = {customer satisfaction, environment management system, health and safety}, title = {IMPLEMENTATION AND CONTINUAL IMPROVEMENT OF AN INTEGRATED QUALITY, ENVIRONMENT, HEALTH AND SAFETY MANAGEMENT SYSTEM IN THE MEAT INDUSTRY}, keyword = {customer satisfaction, environment management system, health and safety}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font