Pregled bibliografske jedinice broj: 539210
Mogućnosti primjene funkcionalne hrane u ugostiteljstvu
Mogućnosti primjene funkcionalne hrane u ugostiteljstvu, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Opatija, Hrvatska
CROSBI ID: 539210 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Mogućnosti primjene funkcionalne hrane u ugostiteljstvu
(Possibilities of implemnetation of functional food in catering)
Autori
Tena Zubović
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija
Mjesto
Opatija, Hrvatska
Datum
29.06
Godina
2011
Stranica
49
Mentor
Krešić, Greta
Ključne riječi
funkcionalna hrana; bioaktivne komponente; ugostiteljstvo
(functional food; bioactive components; catering)
Sažetak
Rad opisuje koncept funkcionalne hrane, specifično djelovanje pojedinih bioaktivnih komponenti te mogućnost implementacije koncepta funkcionalne hrane u ugostiteljstvo.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Ekonomija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
Profili:
Greta Krešić
(mentor)