Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 539210

Mogućnosti primjene funkcionalne hrane u ugostiteljstvu


Tena Zubović
Mogućnosti primjene funkcionalne hrane u ugostiteljstvu, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Opatija, Hrvatska


CROSBI ID: 539210 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Mogućnosti primjene funkcionalne hrane u ugostiteljstvu
(Possibilities of implemnetation of functional food in catering)

Autori
Tena Zubović

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski

Fakultet
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

Mjesto
Opatija, Hrvatska

Datum
29.06

Godina
2011

Stranica
49

Mentor
Krešić, Greta

Ključne riječi
funkcionalna hrana; bioaktivne komponente; ugostiteljstvo
(functional food; bioactive components; catering)

Sažetak
Rad opisuje koncept funkcionalne hrane, specifično djelovanje pojedinih bioaktivnih komponenti te mogućnost implementacije koncepta funkcionalne hrane u ugostiteljstvo.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Ekonomija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

Profili:

Avatar Url Greta Krešić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Tena Zubović
Mogućnosti primjene funkcionalne hrane u ugostiteljstvu, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Opatija, Hrvatska
Tena Zubović (2011) 'Mogućnosti primjene funkcionalne hrane u ugostiteljstvu', diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Opatija, Hrvatska.
@phdthesis{phdthesis, year = {2011}, pages = {49}, keywords = {funkcionalna hrana, bioaktivne komponente, ugostiteljstvo}, title = {Mogu\'{c}nosti primjene funkcionalne hrane u ugostiteljstvu}, keyword = {funkcionalna hrana, bioaktivne komponente, ugostiteljstvo}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }
@phdthesis{phdthesis, year = {2011}, pages = {49}, keywords = {functional food, bioactive components, catering}, title = {Possibilities of implemnetation of functional food in catering}, keyword = {functional food, bioactive components, catering}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font