Pregled bibliografske jedinice broj: 539200
Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene trudnicama na primjeru hotela Kempinski Adriatic
Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene trudnicama na primjeru hotela Kempinski Adriatic, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Opatija, Hrvatska
CROSBI ID: 539200 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene trudnicama na primjeru hotela Kempinski Adriatic
(Catering food offer for pregnant women. Case study: Hotel Kempinski Adriatic)
Autori
Roberta Gržetić
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija
Mjesto
Opatija, Hrvatska
Datum
29.06
Godina
2011
Stranica
55
Mentor
Krešić, Greta
Ključne riječi
trudnice; ugostiteljska ponuda
(pregnant women; catering)
Sažetak
Rad opisuje specifičnosti prehrambenih potreba trudnica. Na temelju analize postojeće ponude hotela Kempinski Adriatic, predlaže se modificiranje ponude sa ciljem prilagodbe prehrambenim specifičnostima trudnica.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Ekonomija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
Profili:
Greta Krešić
(mentor)