Pregled bibliografske jedinice broj: 538008
Nutritivni značaj ribe i ribljih prerađevina
Nutritivni značaj ribe i ribljih prerađevina, 2010., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Opatija, Hrvatska
CROSBI ID: 538008 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Nutritivni značaj ribe i ribljih prerađevina
(Nutritive value of fish and fish products)
Autori
Kosić Marta
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija
Mjesto
Opatija, Hrvatska
Datum
08.06
Godina
2010
Stranica
56
Mentor
Krešić, Greta
Ključne riječi
ribe; riblje prerađevine; ugostiteljstvo
(fish; fish products; catering)
Sažetak
Rad analizira prehrambeu virujednost i značaj riba i ribljih prerađevina, kao i mogućnosti njohove primjene u ugostiteljstvu.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
Profili:
Greta Krešić
(mentor)